Rent a car Novi Sad

Uživajte u fleksibilnosti i komforu sa našim električnim Tesla automobilima

Dobrodošli u našu agenciju za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu

Ako tražite savršen način da istražite Novi Sad, na pravom ste mestu. Naša usluga Rent a car Novi Sad nudi vam mogućnost da iznajmite elegantan električni automobil marke Tesla, koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo vožnje.

Novi Sad – KiBOST Car – kontakt detalji

Adresa

Trg galerija 3b/2 Pupinova palata 21000 Novi Sad

Telefon

+381 65 44 333 11

WhatsApp

+381 65 44 333 11

Viber

+381 65 44 333 11

Luksuz i održivost - Izaberite električni Tesla u Novom Sadu

Iznajmljivanje električnog Tesle u Novom Sadu pruža vam kombinaciju luksuza i održivosti. Tesla automobili su sinonim za ekskluzivnost i vrhunske performanse. Uz to, njihov električni pogon omogućava vam da doprinesete očuvanju životne sredine, jer ne emituju štetne gasove.

Raznoliki planovi najma - Prilagođeni vašim potrebama

Naša agencija za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu nudi raznovrsne planove najma koji su prilagođeni vašim potrebama. Bez obzira da li želite automobil samo za nekoliko sati ili za duži period, mi imamo opciju za vas. Možete birati i dodatne usluge koje vam olakšavaju putovanje.

Rent a car Novi Sad Kibost Car - Vaša sigurnost je naš prioritet

Naša agencija pruža profesionalnu uslugu i konkurentske cene kako bismo vam obezbedili sigurno i udobno iskustvo. Naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju da vam pruži sve informacije i podršku tokom procesa najma. Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga se možete osloniti na nas da vam pružimo kvalitetnu uslugu.

kibost-car

Prijavite se na listu novosti

Budite korak ispred. Prijavite se za primanje vesti putem emaila i budite prvi koji će saznati za najnovije ponude, promocije i događaje u vezi sa svetom električnih automobila

Uspešno ste se prijavili