Rent a car Beograd

Uživajte u fleksibilnosti i komforu sa našim električnim Tesla automobilima

Dobrodošli u našu agenciju za iznajmljivanje automobila u Beogradu

Ako tražite praktičan i ekološki prihvatljiv način da istražite Beograd, na pravom ste mestu. Naša usluga Rent a car Beograd nudi vam mogućnost da iznajmite prelepi električni automobil marke Tesla, koji će vas oduševiti svojim performansama i očuvanjem životne sredine.

Beograd – KiBOST Car – kontakt detalji

Adresa

Bulevar Vudroa Vilsona 17 B1, BW Sole, Office number 001 – Beograd

Telefon

+381 65 44 333 11

WhatsApp

+381 65 44 333 11

Viber

+381 65 44 333 11

Iznajmite električnu Teslu u Beogradu - Održivo i moderno rešenje

Kada iznajmite električni Tesla u Beogradu, birate održivo i moderno rešenje za svoje putovanje. Električni automobili su prijateljski nastrojeni prema okolini, jer ne emituju štetne gasove. Sa Teslom, možete uživati u vožnji bez trzaja, uz brz ubrzaj i napredne tehnološke funkcije.

Fleksibilne opcije najma - Prilagodite rentiranje Vašim potrebama

Naša agencija za rentiranje automobila u Beogradu nudi fleksibilne opcije najma koje možete prilagoditi svojim potrebama. Bez obzira da li vam je potreban automobil na nekoliko sati, dan ili duži period, imamo rešenje za vas. Možete se opustiti i planirati svoje putovanje bez brige o transportu.

Profesionalna usluga i konkurentne cene - Vaša bezbednost je naš prioritet

Naša agencija pruža profesionalnu uslugu i konkurentske cene kako bismo vam obezbedili sigurno i udobno iskustvo. Naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju da vam pruži sve informacije i podršku tokom procesa najma. Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga se možete osloniti na nas da vam pružimo kvalitetnu uslugu.

kibost-car

Prijavite se na listu novosti

Budite korak ispred. Prijavite se za primanje vesti putem emaila i budite prvi koji će saznati za najnovije ponude, promocije i događaje u vezi sa svetom električnih automobila

Uspešno ste se prijavili