Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web stranicu www.kibostcar.com. Molimo pročitajte sledeće uslove korišćenja pre nego što započnete da koristite našu web stranicu.

Pristupanjem i/ili korišćenjem naše web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i da ste saglasni sa ovim uslovima korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim uslovima korišćenja, molimo vas da ne pristupate ili ne koristite našu web stranicu.

  • Sadržaj web stranice.

– Sva autorska prava i intelektualno vlasništvo nad sadržajem koji se nalazi na web stranici www.kibostcar.com pripadaju nama ili našim licencodavcima. Sadržaj web stranice je zaštićen zakonima o autorskim pravima i drugim primenjivim zakonima.

– Dopušteno vam je pregledavanje, preuzimanje i privremeno kopiranje dela sadržaja sa naše web stranice samo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Nije vam dopušteno da menjate, reprodukujete, distribuirate, prikazujete, izvodite, prenosite ili koristite sadržaj web stranica u komercijalne svrhe bez našeg prethodnog pismenog odobrenja.

– Sadržaj web stranice može sadržati informacije opšteg karaktera i nije namenjen kao pravni, finansijski ili stručni savet. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za tačnost, celovitost ili pouzdanost takvih informacija.

  • Linkovi prema drugim web stranicama

– Web stranica www.kibostcar.com može sadržati linkove na druge web stranice koje su izvan naše kontrole. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, tačnost ili dostupnost takvih web stranica. Linkovi na druge web stranice pružaju se samo radi vaše praktičnosti i ne podrazumevaju našu podršku ili odobravanje sadržaja na tim web stranicama.

  • Zaštita privatnosti

– Vaša privatnost nam je važna. Prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke u skladu s našom Politikom privatnosti. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste bolje razumeli kako postupamo s vašim podacima prilikom korišćenja naše web stranice.

  • Odgovornost korisnika

– Pristajete da koristite web stranicu www.kibostcar.com na sopstvenu odgovornost. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz vašeg korišćenja naše web stranice.

– Obvezujete se da ćete se pridržavati svih primenjivih zakona i propisa prilikom korišćenja web stranice. Nije vam dopušteno da koristite web stranicu u svrhe koje su nezakonite ili protivne ovim Uslovima korišćenja.

– Nije dozvoljeno koristiti web stranicu na način koji može ometati rad ili sigurnost ove web stranice, ili koji može uzrokovati oštećenje ili nedostupnost web stranice.

  • Izmene Uslova korišćenja

– Zadržavamo pravo izmene ovih Uslova korišćenja u bilo koje vreme. Izmenjeni Uslovi stupaju na snagu od trenutka kada su objavljeni na web stranici. Preporučujemo da redovno proverite Uslove korišćenja kako biste bili upoznati s eventualnim promenama.

  • Raskid ugovora

– Ovi Uslovi korišćenja ostaju na snazi sve dok koristite našu web stranicu. Zadržavamo pravo da raskinemo ove Uslove korišćenja i da ograničemo vaš pristup našoj web stranici u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, ako smatramo da kršite ove Uslove ili primenjive zakone.

  • Kontakt

– Ako imate bilo kakva pitanja, primedbe ili zahteve u vezi s ovim Uslovima korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate putem podataka za kontakt navedenih na Kontakt stranici.

kibost-car

Prijavite se na listu novosti

Budite korak ispred. Prijavite se za primanje vesti putem emaila i budite prvi koji će saznati za najnovije ponude, promocije i događaje u vezi sa svetom električnih automobila

Uspešno ste se prijavili