Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI

Ovo Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ima za cilj da pruži informacije o načinu prikupljanja, korišćenja i zaštite ličnih podataka na sajtu www.kibostcar.com Važno nam je da zaštitimo vašu privatnost i obezbedimo sigurnost vaših podataka, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018) i Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti EU  Uredba 2016/679 („GDPR“), ako je primenjiva u konkretnom slučaju.

KOME PRIPADAJU PODACI I KONTAKT INFORMACIJE

KiBOST Car doo Novi Sad, sa sedištem u Novom Sadu, Trg Galerija 3B, broj stana 2, Pupinova palata, 21000 Novi Sad , je odgovoran za prikupljanje i obradu vaših ličnih podataka u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Ako imate pitanja ili zahteve u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti, možete nas kontaktirati na office@kibostcar.com ili putem pisane pošte na adresu: Trg galerija 3b/2, Pupinova palata, 21000 Novi Sad, Srbija ili na adresu ogranka: Bul. Mihaila Pupina 10V/10L, YU Biznis centar, 11070 Novi Beograd, Srbija

VRSTE PODATAKA I OSNOVI ZA OBRADU

Prikupljamo određene lične podatke o vama kako bismo pružili bolje iskustvo na našem veb sajtu. Kada posećujete naš veb sajt, možemo automatski prikupljati određene tehničke informacije, kao što su IP adresa, vrsta pregledača, jezik pregledača, datum i vreme pristupa, kao i informacije o aktivnostima na sajtu. Ove informacije koristimo za analizu trendova, administraciju veb sajta i poboljšanje korisničkog iskustva.

Takođe, prikupljamo vaše lične podatke kada dobrovoljno pružate informacije putem rezervacionog formulara, kontakt forme, prijavljivanjem na naš newsletter ili kroz druge interakcije sa našim veb sajtom. Ovi podaci mogu uključivati vaše ime, e-mail adresu, broj telefona ili druge informacije koje ste nam dobrovoljno dostavili. Ove informacije koristimo kako bismo vam pružili informacije, odgovorili na vaše upite, pružili usluge ili ispunili druge zahteve koje ste nam uputili.

Vaše lične podatke obrađujemo na osnovu vašeg pristanka ili kako bismo ispunili ugovor sa vama. Takođe, obrađujemo vaše podatke u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka o ličnosti.

UPOTREBA PODATAKA

Vaši lični podaci koriste se isključivo u svrhe za koje su prikupljeni. Ove svrhe mogu uključivati:

 • Pružanje informacija i odgovaranje na vaše upite.
 • Slanje newslettera i marketinških materijala, ako ste se prijavili za primanje istih.
 • Obezbeđivanje usluga ili ispunjavanje ugovornih obaveza prema vama.
 • Unapređivanje našeg veb sajta i prilagođavanje sadržaja prema vašim interesima.
 • Zaštita i obezbeđivanje sigurnosti našeg veb sajta i naših korisnika.

POVERLJIVOST I DELJENJE PODATAKA

Vaše lične podatke čuvamo kao poverljive i ne delimo ih sa trećim licima, osim u sledećim situacijama:

 • Kada je to neophodno za pružanje usluga koje ste tražili od nas.
 • Kada je to zakonom ili pravnim postupkom propisano ili dozvoljeno.
 • Kada je to neophodno radi zaštite prava, imovine ili sigurnosti našeg veb sajta, naše kompanije ili drugih korisnika.
 • Kada imamo saglasnost od vas za deljenje vaših podataka sa određenim trećim licima.

SIGURNOST PODATAKA

Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa ili otkrivanja. Vaši podaci se čuvaju na sigurnim serverima i pristup njima imaju samo ovlašćene osobe koje su obavezne da čuvaju poverljivost podataka.

ROK ČUVANJA PODATAKA

Vaše lične podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je neophodno za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni ili u skladu sa važećim zakonskim obavezama. Nakon isteka ovog perioda, vaši podaci će biti trajno izbrisani ili anonimizirani.

VAŠA PRAVA

Imate pravo da pristupite, ispravite, obrišete ili ograničite obradu vaših ličnih podataka. Takođe imate pravo na prenosivost podataka i pravo da povučete pristanak za obradu podataka u bilo kom trenutku, pod uslovima propisanim zakonom. Ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate putem navedenih kontaktnih informacija.

Takođe imate pravo da podnesete pritužbu nadležnom organu za zaštitu podataka o ličnosti ako smatrate da je obrada vaših podataka vršena suprotno važećim propisima

POLITIKA KOLAČIĆA

Naš sajt,www.kibostcar.com, koristi kolačiće radi prikupljanja podataka o korišćenju sajta i poboljšanja sadržaja kako bismo unapredili vaše korisničko iskustvo.

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje veb sajtovi smeštaju na vaš računar ili mobilni uređaj kada ih posetite. Oni omogućavaju sajtu da prepozna vaš uređaj i pruže vam personalizovano iskustvo. više o kolačićima možete saznati na stranici Politika kolačića.

Vrste kolačića koje koristimo:

 1. Neophodni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje sajta. Omogućavaju osnovne funkcionalnosti kao što su navigacija stranicama i pristup zaštićenim delovima sajta. Bez ovih kolačića, sajt možda neće pravilno raditi.
 2. Statistički kolačići: Koristimo statističke kolačiće kako bismo prikupili anonimne podatke o načinu na koji posetioci koriste naš sajt. Ovi podaci nam pomažu da razumemo na koji način možemo unaprediti naš sajt i pružiti bolje korisničko iskustvo.
 3. Kolačići trećih strana: Naš sajt može koristiti kolačiće trećih strana, kao što su kolačići za dodatke za društvene mreže (npr. Facebook, Instagram) ili kolačići servisa sa analitiku (Google i sl.). Ove kolačiće kontrolišu treće strane i posetioci sajta treba da se upoznaju sa uslovima korišćenja kolačića trećih strana na njihovim veb sajtovima. Možete odbiti ili dati saglasnost za upotrebu kolačića trećih strana putem postavki svog pretraživača.
 4. Marketinški kolačići: Koristimo marketinške kolačiće kako bismo vam pružili personalizovano korisničko iskustvo, prilagodili sadržaj sajta i neprestano poboljšavali naš sajt.

Kako blokirati kolačiće?

Ukoliko želite da odbijete ili obrišete kolačiće, možete prilagoditi postavke svog pretraživača. Molimo vas da posetite sekciju „Pomoć“ ili „Podrška“ u svom pretraživaču kako biste pronašli uputstva o blokiranju ili brisanju kolačića.

kibost-car

Prijavite se na listu novosti

Budite korak ispred. Prijavite se za primanje vesti putem emaila i budite prvi koji će saznati za najnovije ponude, promocije i događaje u vezi sa svetom električnih automobila

Uspešno ste se prijavili