tesla-model-3

O nama

Kibost Car je vaš pouzdani partner za rent a car usluge u Srbiji i šire. Sa širokim izborom vozila, profesionalnom podrškom i posvećenošću kvalitetu, mi smo tu da vam pružimo vrhunsko iskustvo iznajmljivanja vozila. Bez obzira na vaše potrebe i destinacije, Kibost Car je tu da vam obezbedi udobnu, sigurnu i pouzdanu vožnju. Kontaktirajte nas danas i doživite jedinstvenu uslugu sa Kibost Carom.

Zašto da izaberete naše usluge

7

Rent a Car - Usluga iznajmljivanja vozila u Srbiji i šire

Rent a car usluga Kibost Car je dizajnirana da vam uštedi vreme i novac. Kroz jednostavan proces rezervacije, konkurentne cene i pouzdane automobile, uštedećete dragoceno vreme i novac. Bilo da trebate rent a car uslugu za dan, nedelju ili mesec, uvek ćete dobiti najbolju vrednost za svoj novac.

Kibost Car - Vaš pouzdani partner za Rent a Car usluge

Kibost Car je vodeća rent a car kompanija koja pruža sveobuhvatne usluge iznajmljivanja vozila u Srbiji i šire. Naša misija je da vam obezbedimo vrhunsko iskustvo iznajmljivanja automobila koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, Kibost Car je tu da vam pruži uslugu koja će prevazići vaša očekivanja.

Rent a Car usluga sa širokim izborom vozila

Naša rent a car usluga nudi širok izbor vozila kako biste pronašli ono koje odgovara vašim potrebama. Naša flota uključuje najnovije modele Tesla električnih vozila, uključujući modele S, Y, X i 3. Sva vozila su redovno servisirana i održavana, pružajući vam sigurnu i udobnu vožnju.

Iznajmljivanje vozila sa ličnim vozačem i bez vozača

Kibost Car nudi mogućnost iznajmljivanja vozila sa ličnim vozačem ili bez vozača, prilagođavajući se vašim potrebama. Ako želite da se opustite i uživate u vožnji bez brige o vožnji, naš tim profesionalnih vozača je tu da vam pruži siguran i udoban prevoz. Sa druge strane, ako želite da sami upravljate vozilom, možete izabrati opciju bez vozača.

Organizacija manifestacija - Iznajmljivanje kompletne flote vozila

Kibost Car pruža posebnu uslugu za organizatore događaja – mogućnost iznajmljivanja kompletne flote vozila. Bilo da organizujete konferenciju, korporativni događaj ili svadbu, mi možemo obezbediti vozila za sve vaše potrebe prevoza. Naša flota luksuznih vozila će impresionirati vaše VIP goste i pružiti im udoban i elegantan prevoz.

Rent a Car usluga u više gradova širom Evrope

Naša usluga nije ograničena samo na Srbiju. Kibost Car je dostupan u brojnim gradovima širom Evrope. Možete preuzeti i vratiti vozilo u gradovima kao što su Beč, Budimpešta, Ljubljana, Zagreb, Temišvar, Bukurešt, Banja Luka, Beograd, Sarajevo, Podgorica, Sofija, Istanbul, Skoplje, Solun i Atina. Gde god da se nalazite, Kibost Car je tu da vam pruži vrhunsku rent a car uslugu.

Preuzimanje vozila u Beču, Budimpešti, Ljubljani, Zagrebu i drugim gradovima

Kibost Car omogućava preuzimanje vozila u nekoliko glavnih gradova Evrope. Ako putujete u Beč, Budimpeštu, Ljubljanu, Zagreb ili druge gradove, možete rezervisati vozilo kod nas i preuzeti ga na željenoj lokaciji. Ova fleksibilnost omogućava vam da imate pravi automobil tamo gde vam je najpotrebniji.

Kvalitetna podrška i sigurnost za vašu potpunu satisfakciju

U Kibost Caru, pružamo kvalitetnu podršku i postavljamo bezbednost na prvo mesto. Naš tim za podršku je tu da vam pomogne u svakom koraku, od rezervacije do povratka vozila. Takođe, sva naša vozila su redovno održavana i prolaze rigorozne sigurnosne provere, kako biste se osećali sigurno tokom vožnje.

Bezbednost na prvom mestu - Redovno održavana vozila

Bezbednost je naša glavna briga. Sva vozila u našoj floti redovno prolaze detaljan pregled i servisiranje kako bismo osigurali njihovu pouzdanost i sigurnost. Možete biti sigurni da ćete imati pouzdan i siguran automobil prilikom iznajmljivanja u Kibost Caru.

Pouzdan tim za rezervacije i korisnička podrška

Naš tim za rezervacije je posvećen pružanju vrhunske usluge. Možete nas kontaktirati za sve informacije, rezervacije ili dodatne zahteve. Naši agenti su tu da vam pomognu i pruže vam sve potrebne informacije kako biste imali glatko iskustvo iznajmljivanja vozila. Naš cilj je da vam olakšamo proces rezervacije i pružimo podršku tokom celog perioda iznajmljivanja.

Kibost Car - Partner koji brine o zaštiti životne sredine

U Kibost Caru, posvećeni smo zaštiti životne sredine. Svesni smo naše odgovornosti prema planeti i zato smo se opredelili za flotu električnih vozila. Izborom naših Tesla modela, podržavate ekološki održivu vožnju i smanjenje emisije ugljen-dioksida.

Električna vozila za ekološki odgovorno putovanje

Naša flota Tesla električnih vozila je savršena kombinacija inovativne tehnologije i udobnosti. Vožnja električnim vozilima pruža vam ne samo tišu i ekonomičniju vožnju, već i smanjenje emisije štetnih gasova. Sa Kibost Carom, možete uživati u putovanju znajući da doprinosite očuvanju naše planete.

Izbor za poslovna putovanja, odmore i posebne događaje

Kibost Car je pravi izbor za sve vrste putovanja i događaja. Bez obzira da li putujete poslovno, idete na odmor ili organizujete poseban događaj, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku rent a car uslugu.

Rent a Car usluga sa vozačem za poslovna putovanja

Ako putujete poslovno, naša usluga iznajmljivanja vozila sa vozačem je idealna za vas. Naši iskusni vozači su profesionalni i diskretni, pružajući vam siguran i udoban prevoz tokom poslovnih sastanaka, konferencija i drugih događaja. Možete se opustiti i fokusirati na svoje obaveze, dok mi brinemo o vašem prevozu.

VIP prevoz za posebne događaje i konferencije

Organizujete poseban događaj ili konferenciju? Kibost Car nudi VIP prevoz za vaše VIP goste. Naša luksuzna vozila će impresionirati vaše goste i pružiti im udoban i elegantan prevoz. Bez obzira na broj gostiju, naša flota je dovoljno velika da zadovolji sve vaše potrebe.

Međunarodna dostupnost Kibost Car Rent a Car usluge

Kibost Car je dostupan ne samo u Srbiji, već i u brojnim gradovima širom Evrope. Bez obzira na to gde se nalazite, možete iskoristiti naše usluge iznajmljivanja vozila.

Preuzimanje i vraćanje vozila u raznim gradovima Evrope

Naša usluga vam omogućava preuzimanje i vraćanje vozila na različitim lokacijama širom Evrope. Bez obzira da li putujete u Beč, Budimpeštu, Ljubljanu, Zagreb ili druge gradove, možete lako iznajmiti vozilo i vratiti ga tamo gde vam je najpogodnije. Fleksibilnost je ključna, kako biste imali neometano putovanje.

 

Kibost Car - Vaša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu

Kibost Car je posvećen pružanju vrhunskog kvaliteta i zadovoljstva svojim klijentima. Naša misija je da vam pružimo besprekorno rent a car iskustvo, uz pouzdane usluge i profesionalnost na svakom koraku.

Vrhunski Tesla automobili za udobno putovanje

Naša flota Tesla automobila je sinonim za udobnost i inovaciju. Svaki automobil je opremljen najnovijom tehnologijom i luksuznim detaljima kako biste uživali u vožnji. Sa Kibost Carom, možete biti sigurni da ćete imati vrhunski automobil za svoje putovanje.

 

Profesionalni tim koji se brine o vašem iskustvu

Naš tim je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i brine se o svakom detalju vašeg iznajmljivanja vozila. Naši agenti su stručni i prijateljski nastrojeni, spremni da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam podršku tokom celog procesa. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

kibost-car

Prijavite se na listu novosti

Budite korak ispred. Prijavite se za primanje vesti putem emaila i budite prvi koji će saznati za najnovije ponude, promocije i događaje u vezi sa svetom električnih automobila

Uspešno ste se prijavili